93
Υλικά
- μπισκότα 200 γρ
- φουντούκι 400 γρ
- βούτυρο αγελάδος 100 γρ
- λάδι 1 κγ
- μόρφατ 250 γρ
- τυρί κρέμα 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- κουβερτούρα 220 γρ
- νουτέλα 220 γρ
- ζελατίνη 3 φύλλα
- βανίλια 0.25 κγ
Υλικά για την κρέμα Nutella 250 γραμ. παγωμένη κρέμα Morfat, 250 γραμ. κρεμώδες τυρί (με χαμηλά λιπαρά) 200 γραμ. κρέμα γάλακτος (με χαμηλά λιπαρά) 220 γραμ. κουβερτούρα Υγείας ψιλοκομμένη, 220 γραμ. κρέμα Nutella, 200 γραμ.φ
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com