ΠΑΒΛΟΒΑ

Καταχωρήθηκε στις 26/02/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

ΥΛΙΚΑ:   Για την μαρέγκα: 480 γρ. ασπράδι 520 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 520 γρ. ζάχαρη άχνη Για την κρέμα: 1.000 γρ. κρέμα γάλακτος 200 γρ. ζάχαρη άχνη 400 γρ. φράουλες ποσέ λευκή σοκολάτα αμύγδαλα κροκάν 20 γρ. κονιάκ Φράουλες ποσέ: 1.000 γρ. φράουλες  600 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.alphatv.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις