by admin

Πάβλοβα με "άρωμα δάφνης"

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Συνεχίζουμε διακοσμώντας την πάβλοβα με φρέσκιες φράουλες και σαντυγί.Μικρά tipsΑφήστε την βάση να κρυώσει καλά(εν ανάγκη όλο το βράδι μέσα στον φούρνο)Δεν χρειάζεται πολύ χώρο στο ψυγείο,αφού τρώγεται με πολύ ευχαρίστηση άμεσα!
Διάβασε τη συνταγή στο marascookrevolution.blogspot.com
Κατηγορία: Τούρτες-Κορμοί
Περισσότερες συνταγές: πάβλοβα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το marascookrevolution.blogspot.com