Πάβλοβα με φρούτα του δάσους

Καταχωρήθηκε στις 31/10/09

8 Ψήφοι Ψήφισε

*O αυστραλός σεφ Herbert Sachse του ξενοδοχείου Esplanade στο Περθ της Δυτικής Αυστραλίας, αφιερώνει το 1937 αυτό το αέρινο γλυκό στην περίφημη ρωσίδα χορεύτρια Άννα Πάβλοβα. Από τότε η πάβλοβα αποτελεί το εθνικό γλυκό της Αυστραλίας. Υλικά για 6 άτομα4 ασπράδια αυγών, σε θερμοκρασία δωματίουελάχιστο αλάτι250 γραμμ. ζάχαρη2 κ.κ. κορν φλάουερ1 κ.σ. άσπρο ξίδιμερικές σταγόνες υγρή βανίλια300 γραμμ. κρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε σαντιγί2 φλιτζ. φρούτα του δάσους1 σφηνάκι Grand marnierΠροθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180oC. Βάζουμε σε ένα μπολ τα φρούτα του δάσους με το Grand marnier και το

Διάβασε τη συνταγή στο https://meletw-syntages.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις