Πάβλοβα με μασκαρπόνε και φράουλες Παρλιάρου

Καταχωρήθηκε στις 19/01/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά Κρέμα 75 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 100 γρ. μέλι θυμαρίσιο 1 κλωναράκι βανίλιας 5 γρ. ζελατίνα (δηλαδή ένα φύλλο των 5 γρ. ή δύο των 2,5 γρ.) 200 γρ. γιαούρτι σακούλας 150 γρ. μασκαρπόνε (ιταλικό κρεμώδες τυρί) Μαρέγκα 6 ασπράδια αυγών 175 γρ. ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 175 γρ. ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη 1 κ.γ. κορν φλάουρ, κοσκινισμένο Σερβίρισμα φρέσκες φράουλες

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.steliosparliaros.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις