331
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 75 γρ
- μέλι 100 γρ
- βανίλια 1 κλων
- ζελατίνη 5 γρ
- γιαούρτι 200 γρ
- μασκαρπόνε 150 γρ
- ασπράδι 6 τμχ
- ζάχαρη 175 γρ
- ζάχαρη άχνη 175 γρ
- κορν φλάουρ 1 κγ
- φράουλες -
Υλικά
Κρέμα
Κρέμα
75 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
100 γρ. μέλι θυμαρίσιο
1 κλωναράκι βανίλιας
5 γρ. ζελατίνα (δηλαδή ένα φύλλο των 5 γρ. ή δύο των 2,5 γρ.)
200 γρ. γιαούρτι σακούλας
150 γρ. μασκαρπόνε (ιταλικό κρεμώδες τυρί)
Μαρέγκα
6 ασπράδια αυγών
175 γρ. ζάχαρη λευκή κρυσταλλική
175 γρ. ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
1 κ.γ. κορν φλάουρ, κοσκινισμένο
Σερβίρισμα
φρέσκες φράουλες
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr