195
Υλικά
- ασπράδι 8 τμχ
- ζάχαρη 425 γρ
- κακάο 50 γρ
- κουβερτούρα 450 γρ
- κρέμα γάλακτος 400 γρ
- γάλα φρέσκο 250 γρ
- φραμπουάζ 500 γρ
- βατόμουρο 500 γρ
Υλικά
Σοκολατένια μαρέγκα
Σοκολατένια μαρέγκα
8 ασπράδια αυγών
425 γρ. ζάχαρη
50 γρ. κακάο
Σαντιγί σοκολάτας
200 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη
400 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι
...
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr