by admin

Πάβλοβα σοκολάτας Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά
Σοκολατένια μαρέγκα

8 ασπράδια αυγών
425 γρ. ζάχαρη
50 γρ. κακάο

Σαντιγί σοκολάτας

200 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη
400 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι

...

Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Τούρτες-Κορμοί
Περισσότερες συνταγές: πάβλοβα
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr