92
Υλικά
- φράουλες 500 γρ
- σαβαγιάρ 2 πκτ
- γάλα 1.5 φλ
- φυτική σαντιγί 1 τμχ
- γάλα 1 φλ
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- βανίλια 1 τμχ
- κρέμα αραβοσίτου 1 τμχ
- φράουλες 1 φλ
- φράουλες 1 φλιτζανάκι
- ζάχαρη 0.67 φλ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 500 γρ. φράουλες μέτρια ώριμες 2 πακέτα σαβαγιάρ (48 τεμάχια)1 1/2 φλ. τσ. γάλα περίπου ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ 1 φάκελος φυτική σαντιγύ σε σκόνη1 φλ. τσ. κρύο γάλα από το ψυγείο2 κ. σούπας ζάχαρη άχνη1 βανίλιαΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ1 φάκελος κρέμα αραβοσίτου στιγμής με άρωμα βανίλια ή φράουλα1 φλ. τσ. ψιλοκομμένες φράουλες ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 1 φλ. του καφέ πολτοποιημένες φράουλες2/3 φλ. τσ. ζάχαρη
Για το στόλισμα: μερικές φράουλες κομμένες σε όμορφες λωρίδες
Για το στόλισμα: μερικές φράουλες κομμένες σε όμορφες λωρίδες
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr