47
Υλικά
- ασπράδι 150 γρ
- κρόκοι 150 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- αλεύρι 125 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- φιστίκι Αιγίνης 30 γρ
- ζάχαρη άχνη -
- ζάχαρη 230 γρ
- κρόκοι 5 τμχ
- βούτυρο 150 γρ
- φυστικοβούτυρο 150 γρ
Υλικά για 12 μερίδες: Για το ρολό: 150 γρ. ασπράδια αβγών 150 γρ. κρόκοι αβγών 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 125 γρ. αλεύρι 2 βανίλιες 30 γρ. φιστίκια Αιγίνης αλεσμένα (προαιρετικά) ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα (προαιρετικά) Για τη γέμιση: 100 γρ. νερό 230 γρ. ζάχαρη 5 κρόκοι αβγών 150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 150 γρ. φιστικοβούτυρο
Διάβασε τη συνταγή στο easykuzina.gr