109
Υλικά
- κουβερτούρα 320 γρ
- αλεύρι 150 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- βούτυρο αγελάδος 170 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- αυγά 10 τμχ
- αλάτι 0.25 κγ
- μαρμελάδα βερίκοκο 250 γρ
- υποβρύχιο βανίλια 50 γρ
Υλικά 170 γρ. κουβερτούρα 50% - 55% κακάο 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 170 γρ. βούτυρο αγελάδος 200 γρ. ζάχαρη 10 αυγά, χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια (είναι πολλά, αλλά στη μερίδα αντιστοιχεί λιγότερο από ένα) 1/4 κουτ. γλυκού αλάτι 250 γρ. μαρμελάδα βερίκοκο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr