148
Υλικά
- κουραμπιέδες 250 γρ
- μαρμελάδα φράουλα 200 γρ
- μαρμελάδα πορτοκάλι 200 γρ
- βούτυρο 300 γρ
- ζάχαρη άχνη 60 γρ
- μέλι 60 γρ
- κακάο 20 γρ
- κουβερτούρα 125 γρ
- αυγά 2 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- γλυκό κρασί 100 ml
- χυμός πορτοκαλιού 100 ml
- γάλα φρέσκο 100 ml
- κουβερτούρα 100 γρ
- μέλι 1 κσ
Μια τούρτα-μπόμπα γεμάτη βελούδινη κρέμα σοκολάτας που ταίριαζε απόλυτα με τους θρυμματισμένους κουραμπιέδες αλλά και την μαρμελάδα φράουλα που έκρυβε η καρδιά της. Θεσπέσιο γλυκοσύνολο με την σοκολατένια κρέμα να έχει την αρωματική πινελιά του μοσχάτου κρασιού και την μαρμελάδα φράουλα να φέρνει στον ουρανίσκο ανοιξιάτικη φρουτένια γεύση ενώ οι αμυγδαλένιοι κουραμπιέδες χάριζαν την γήινη νοστιμιά του αγαπημένου ξηρού καρπού αφήνοντας απόηχο Χριστουγέννων!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com