118
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- φαρίνα 500 γρ
- κακάο 5 κσ
- ζάχαρη 420 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- γάλα 260 γρ
- κονιάκ 2 κσ
- ζαχαροβανίλια 2 φακ
- ζάχαρη 350 γρ
- κονιάκ 3 κσ
- βούτυρο 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 320 γρ
- κακάο 4 κσ
- κονιάκ 4 κσ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- κουβερτούρα γάλακτος 200 ml
- φυτική σαντιγί 1 φακ
- γάλα 200 ml
- μαρμελάδα κάστανο 250 γρ
...η γέμιση της μπαλαρινο-τούρτας ήταν σοκολάτα και κάστανο (εύκολο να "φύγει" το κόλλημα;;;) σ΄ένα ντελίριο αυτοσχεδιασμού. Η γεύση της ενθουσίασε όλους στο πάρτυ. Νόστιμη και ιδιαίτερα επίκαιρη με το κάστανο να συντροφεύει άριστα τη σοκολάτα και τα δύο μαζί να τα στηρίζει καλά το σοκολατένιο παντεσπάνι...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com