by admin

"ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ" ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Επιτρεψτε μου τα εισαγωγικα στο "τιραμισου", γιατι παρ'ολο που τα βασικα υλικα της συνταγης ειναι πανω κατω τα ιδια με αυτα του κλασσικου τιραμισου (μπισκοτακια σαβγιαρ, μασκαρπονε, αυγα και λικερ), εγω δεν θα το συνεκρινα μαζι του! Βεβαια, δεν μου πεφτει λογος, απο την στογμη που ηδη το εχουν βαφτισει οι εφευρετες του Ιταλοι, κι αυτοι παντα ξερουν κατι παραπανω. Στα ... ελληνικα, νομιζω οτι θα μπορουσαμε να το χαρακτηριζαμε και σαν triffle! Παντως προκειται για ενα υπεροχο γλυκακι, δροσερο και λεμονο-φραουλενιο ιδανικο για το κλεισιμο ενος πλουσιου γευματος. Το σερβιρα μαλιστα σε ποτηρια, ετσι ωστε να εχω ατομικες μεριδες. Μπορειτε βεβαια να το παρουσιασετε και σαν τουρτα...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Τούρτες-Κορμοί
Περισσότερες συνταγές: τιραμισού

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com