65
Υλικά
- mascarpone 250 γρ
- στέβια 20 γρ
- λιμοντσέλο 30 ml
- αυγά 3 τμχ
- λάϊμ 1 τμχ
- λιμοντσέλο 50 ml
- στέβια 5 γρ
- παντεσπάνι 100 γρ
- ακτινίδια 1 τμχ
Επιτρεψτε μου και παλι τα εισαγωγικα στο "τιραμισου", καθως δεν μπορω να αποδεχτω αλλο τιραμισου απο το κλασσικο με τον καφε και το κακαο. Το γλυκακι που σας παρουσιαζω σ'αυτην την συνταγη, προεκυψε με εμπνευση απο το "τιραμισου" με φραουλες, και ειναι εξ'ισου δροσερο και απολαυστικο. Αντικατεστησα τις φραουλες με ενα ζουμερο μανγκο και το παντρεψα με ενα μυρωδατο λαϊμ. Αντι για σαβαγιαρ, χρησιμοποιησα παντεσπανι, που μου ειχε περισσεψει απο το zuccotto (τιποτα δεν παει χαμενο...), ενω την ζαχαρη την αντικατεστησα με στεβια. Παλι σερβιρα σε ποτηρια, για να δημιουργησω ατομικες μεριδες. Μπορειτε να το απολαυσετε ολες τις ωρες της ημερας, αλλα ειναι ιδανικο για να κλεισει ενα ωραιο γευμα. ...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com