Τιραμισού με raspberries και λικέρ frangelico

Καταχωρήθηκε στις 10/02/10

1 Ψήφοι Ψήφισε

Yλικά 2 αυγά ( χτυπημένα) 3/4 κούπας ζάχαρη άχνη 250 γρ. τυρί μασκαρπόνε 1 1/2 κουταλιές της σούπας βραστό νερό 2 κουταλιές της σούπας ζελατίνα σε σκόνη 12 μπισκότα  savoiardi 1/3 κούπας λικέρ Frangelico 300γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα raspberries φρέσκα βατόμουρα για γαρνίρισμα Εκτέλεση Τοποθετήστε διάφανη μεμβράνη στη βάση και στο πλάι σε ένα ταψάκι 20εκ. με αφαιρούμενα μέρη. (springform pan) Χτυπήστε στο μίξερ τα αυγά και το 1/2 κούπας ζάχαρη σε ένα ανθεκτικό στη ζέστη μπωλ για 2'. Βάλτε το μπωλ πάνω από μία κατσαρόλα με νερό που βράζει( προσέξτε να μην ακουμπάει το μπωλ στο νερό) και χτυπ

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.e-syntages.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις