53
Υλικά
- μαύρη σοκολάτα 60 γρ
- εσπρέσσο 1 φλιτζανάκι
- ζάχαρη 330 γρ
- αυγά 3 τμχ
- λάδι 130 γρ
- γάλα 130 γρ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- βανίλια 1 κσ
- αλεύρι 260 γρ
- κακάο 90 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- ζελατίνη 2 κγ
- ζάχαρη 100 γρ
- σιρόπι 1 κσ
- κακάο 70 γρ
- κρέμα γάλακτος 90 γρ
- μαύρη σοκολάτα 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 110 γρ
- λικέρ πορτοκάλι 0.5 σφην
Διπλά σοκολατένια, διπλά και τριπλά αμαρτωλή λιχουδιά.Παρά την πολλή σοκολάτα και το κακάο οι γεύσεις και η υφή της αφήνουν την αίσθηση μιας ανάλαφρης σοκολατένιας τούρτας.Η διαδικασία είναι λίγο πολύπλοκη εξ αιτίας της προετοιμασίας τριών διαφορετικών στρώσεων, όμως με προγραμματισμό συγκεκριμένων διαδικασιών, βήμα προς βήμα, γίνεται βατή και εύκολη.Ένα σοκολατένιο κέικ για τη βάση και δυο διαφορετικές σοκολατένιες κρέμες, μια για το γλάσο και μια για τη γέμιση, είναι αυτά που την απαρτίζουν.Δική σας!εργασία: 1h:00′χρόνος: 1h:45′δύσκολο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es