Τούρτα δίχρωμη με μπισκότα , ζαχαρούχο και μερέντα

Καταχωρήθηκε στις 21/04/16

5 Ψήφοι Ψήφισε

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ 1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ (σπασμένα σε κομμάτια) ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΡΕΜΑ 4 κούπες των (250 ml) γάλα 1 βιτάμ (250 γρ) 6 κουταλιές σούπας ζάχαρη 6 κουταλιές σούπας κορν-φλάουρ 80 γρ κουβερτούρα 1 κ.σ γεμάτη μερέντα ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΚΡΕΜΑ 1 κουτί τενεκεδένιο Morfat σαντιγύ (παγωμένο από το ψυγείο) 1 ζαχαρούχο γάλα (μπορείτε να βάλετε το μισό για πιο άγλυκη γεύση) 1 βανίλια Μερέντα για το στόλισμα

Διάβασε τη συνταγή στο https://mageirikikaisintages.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις