86
Υλικά
- φαρίνα 0.75 ποτ
- αυγά τμχ
- ζάχαρη 0.5 ποτ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- γάλα 2 ποτ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 6 κσ
- κορν φλάουρ 2 κσ
- βούτυρο 125 γρ
- αλάτι -
- χυμός ανανά 0.5 ποτ
- ακτινίδια τμχ
- πορτοκάλι τμχ
- ζελέ ανανά 1 φακ
Υλικά Για το παντεσπάνι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 3/4 ποτήρι νερού κοσκινισμένο Αυγά 2 Ζάχαρη 1/2 ποτήρι νερού Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλάκι γλυκού Βανίλια 1 τεμ σε σκόνη Νερό 1/2 φλιτζάνι τσαγιού Για την κρέμα Γάλα 2 ποτήρια νερού Ζάχαρη 1 ποτήρι νερού Νερό 1/2 ποτήρι Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 6 κουταλιές σούπας γεμάτες Κορν φλαουρ ΓΙΩΤΗΣ ... Υλικά: φαρίνα, αυγά, ζάχαρη, μπέκιν πάουντερ, βανίλια, γάλα ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr