30
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 120 γρ
- αλεύρι 80 γρ
- κακάο 2 κσ
- βανίλια 1 τμχ
- γάλα 4 κούπα/ες
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 0.5 κούπα/ες
- κορν φλάουρ 0.5 κούπα/ες
- αυγά 4 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- βανίλια 2 τμχ
- βούτυρο 2 κσ
- ζάχαρη 0.5 κούπα/ες
- κακάο 2 κσ
- κουβερτούρα 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 750 ml
Γλυκιά τούρτα με σοκολατένιο παντεσπάνι και κρέμα! 4 αυγά 120 γρ. ζάχαρη 80 γρ. αλεύρι 2 κουταλιές της σούπας κακάο σε σκόνη πικρό 1 βανίλια 4 κούπες γάλα 1 κούπα ζάχαρη μισή κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις μισή κούπα κορν φλάουρ 4 αυγά 1 πρέζα αλάτι 2 βανίλιες 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1 κούπα νερό μισή κούπα ζάχαρη 2 κουταλιές της σούπας κακάο πικρό 1 κομμάτι κουβερτούρα 750 ml κρέμα γάλακτος τρούφα σοκολάτας και γλυκό βύσσινο
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr