180
Υλικά
- πτι μπερ 1.5 πκτ
- κουβερτούρα 1.5 τμχ
- μαργαρίνη 250 γρ
- γάλα εβαπορέ 1 κουτί
- ζάχαρη 8 κσ
- κάστερ πάουντερ 6 κσ
- μόρφατ 1 τμχ
- ζάχαρη άχνη 1 φλ
- βανίλια 1 τμχ
- λικέρ 0.5 φλιτζανάκι
Άτομα: 12-15, Χρόνος προετοιμασίας: 10′, Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα, Κόστος: 8€ ΥΛΙΚΑ: 1½ πακέτο μπισκότα πτι-μπερ 1½ κουβερτούρα 250 γρ. μαργαρίνη 1 κουτί γάλα εβαπορέ (410 γρ.) Νερό ( ίση ποσότητα με το γάλα ) 8 κουταλιές της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη 6 κουταλιές της σούπας κάστερ- πάουντερ 1 morfat creamy 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη 1 βανίλια σκόνη ½ φλιτζανάκι του ελληνικού καφέ λικέρ ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.foodtrails.gr