by admin

τούρτα-κέικ σοκολάτας χωρίς αβγά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το γλυκό που φτιάχνω έχει ψηθεί, όταν τρυπήσω με ένα πιρούνι το εσωτερικό του και αφού βγάλω το πιρούνι, δεν μένει ζύμη πάνω στα δοντάκια! Τόσο απλά.Ο συγκεκριμένος τύπος γλυκού είναι πολύ βολικός. Φτιάχνω το παντεσπάνι, το ψήνω, το χωρίζω σε δύο δίσκους και το γεμίζω με ό,τι κρέμα, μαρμελάδα κτλ. έχω.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pastrychef.gr
Κατηγορία: Τούρτες-Κορμοί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pastrychef.gr