112
Υλικά
- πτι μπερ 2.5 πκτ
- μαργαρίνη 500 γρ
- ζάχαρη άχνη 400 γρ
- κακάο 15 κσ
- κονιάκ 2 κσ
- καραμελάκια 1 σακ
- πουράκια 1 συσκ
Υλικά συνταγής για τον κορμό 2½ πακέτα μπισκότα τύπου πτι-μπερ 500γρ. μαργαρίνη 400γρ. άχνη ζάχαρη 15 κ.σ. κακάο κοσκινισμένο 2 κ.σ. κονιάκ ή μπράντι για τη διακόσμηση 1 σακουλάκι σοκολατένια καραμελάκια 1 σακουλάκι maltezers 1 μεγάλη συσκευασία πουράκια σοκολατένια
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr