210
Υλικά
- γάλα αμυγδάλου 1 λτ
- κουβερτούρα 250 γρ
- βιτάμ 120 γρ
- κορν φλάουρ 80 γρ
- μπισκότο 1 πκτ
- μπισκότα κανέλας 1 πκτ
- μπισκότα γεμιστά 1 πκτ
- κουβερτούρα 125 γρ
Βέβαια, όχι ότι έγινε κάτι τρομερό γιατί να που τον ανακάλυψα κι εγώ αυτόν τον περίφημο κορμό κατσαρόλας!
Διάβασα μια, δυο, τρεις συνταγές και καταλήγοντας να γράψω μια διαφορετική συνταγή, κρατούσα την αναπνοή μου... μέχρι να φτάσει η ώρα να τον κόψω, να τον σερβίρω κι από κει και πέρα μέχρι να τον δοκιμάσουν οι ...λιχούδηδες γευσιγνώστες του τριωρόφου.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com