82
Υλικά
- γάλα 1.5 λτ
- κρέμα γάλακτος 750 γρ
- κρόκοι 12 τμχ
- ζάχαρη 450 γρ
- κορν φλάουρ 6 κγ
- αλεύρι 5 κσ
- ζελατίνη 25 γρ
- λεμόνι 3 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- λιμοντσέλο 2 κσ
- φράουλες 100 ml
- χυμός πορτοκαλιού 200 ml
- σαβαγιάρ 20 τμχ
Από την μοντέρνα ιταλική ζαχαροπλαστική έρχεται μια υπέροχη λεμονάτη τούρτα συνδυασμένη με διάφορα ζελέ φρούτων. Μαζί της φέρνει την πιο ανάλαφρη γεύση και την πιο ευδιάθετη πολύχρωμη εμφάνιση.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com