43
Υλικά Παντεσπάνι 50 γρ. βούτυρο 3 αυγά 75 γρ. ζάχαρη 125 γρ. αλεύρι λίγο μπαίκιν πάουντερ. Μπεζές5 ασπράδια 125 γρ. ζάχαρη από 75 yp. τριμμένα αμύγδαλα και φουντούκια 15 γρ. λεπτό κροκάν 25 γρ. κορν-φλάουρ Επίσης3 κουτ. σούπας μαρμελάδα φράουλα 2 κύπελα κρέμα γάλακτος 2 φακελάκια σταθεροποιητής σαντιγύ 2 φακελάκια βανίλια 1 ποτηράκι του λικέρ λικέρ πορτοκαλιού 200 γρ. φρέσκες φράουλες μισή κονσέρβα ροδάκινο κομμένο σε φέτες....
Διάβασε τη συνταγή στο glykesamartiesp.blogspot.com