92
Υλικά
- φαρίνα 380 γρ
- ζάχαρη 300 γρ
- ινδοκάρυδο 130 γρ
- αυγά 5 τμχ
- αραβοσιτέλαιο 300 γρ
- ανανάς 360 γρ
- κανέλα 0.5 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- γάλα 500 γρ
- ζάχαρη 80 γρ
- κορν φλάουρ 2 κσ
- βανίλια 1 τμχ
Σε πολλούς αρέσει και η ινδική καρύδα, οπότε σκέφτηκα να τη συνδυάσω σε ένα δροσερό καλοκαιρινό κέικ με κομματάκια ανανά. Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά ενθουσιάστηκα! Η λευκή κρέμα, έγινε με γάλα και κορν φλάουρ στην εστία, πολύ γρήγορα και το κέικ ψήθηκε στο φούρνο! Ο ανανάς και το αραβοσιτέλαιο έκαναν το κέικ ανάλαφρο και ζουμερό!
Διάβασε τη συνταγή στο santie-athina.blogspot.com