105
Υλικά
- μαργαρίνη 400 γρ
- ζάχαρη 400 γρ
- αυγά 8 τμχ
- φαρίνα 400 γρ
- λεμόνι -
- πορτοκάλια -
- λοβός βανίλιας -
- υποβρύχιο βανίλια 500 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 180 γρ
- κρέμα τυριού 70 γρ
- χρώμα ζαχαροπλαστικής 1 κγ
- φράουλες -
- μαρμελάδα φράουλα -
Από τη Pastry Chef Όλγα Κωνσταντινίδου Υλικά 400 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 400 γρ. ζάχαρη 8 αβγά 400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Ξύσμα από λεμόνι ή πορτοκάλι ή λοβό βανίλιας...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr