110
Υλικά
- πτι μπερ 250 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 375 γρ
- χυμός λεμονιού 250 γρ
- ζάχαρη 310 γρ
- λεμόνι -
- αυγά 250 γρ
- ζελατίνη 2 φύλλα
- γάλα 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 350 γρ
- κρόκοι 80 γρ
- λευκή σοκολάτα 480 γρ
- κρέμα βαλσαμικού -
250 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ 125 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 250 γρ. χυμό λεμονιού 270 γρ. ζάχαρη Φλούδες λεμονιού 250 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 250 γρ. αβγά 1 φύλλο ζελατίνης 200 γρ. γάλα 200 γρ. κρέμα γάλακτος 80 γρ. κρόκο αβγού 40 γρ. ζάχαρη 480 γρ. λευκή σοκολάτα 150 γρ. κρέμα γάλακτος 1 φύλλο ζελατίνης Λευκή κρέμα βαλσαμικού Kalamata Papadimitiou με Πορτοκάλι και Λεμόνι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr