50
Υλικά
- καραμελωμένα αμύγδαλα 200 γρ
- σαντιγί 200 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ασπράδι 6 τμχ
- ζάχαρη 180 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- γάλα φρέσκο 300 γρ
- ζάχαρη 50 γρ
- αλεύρι μαλακό 25 γρ
- κορν φλάουρ 15 γρ
- αυγά 50 γρ
- σοκολάτα κουβερτούρα 80 γρ
- γιαούρτι 300 γρ
- σοκολάτα 60 γρ
- κακάο 2 κσ
- στιγμιαίος καφές 0.5 κγ
- εκχύλισμα βανίλιας 0.5 κγ
Υλικά 200 γρ. καραμελωμένα αμύγδαλα 200 γρ. σαντιγί ι Για τη μαρέγκα 1 πρέζα αλάτι 6 ασπράδια αυγών (Ι80 γρ.) 180 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική .1 δόση βανίλια σε σκόνη Για τη σοκολάτα 300 γρ. φρέσκα γάλα 50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 25 γρ. αλεύρι μαλακό . 15 γρ. κορν φλάουρ 50 γρ. αυγά . 80 γρ κουβερτούρα σοκολάτα...
Διάβασε τη συνταγή στο glykesamartiesp.blogspot.com