84
Υλικά
- φαρίνα 2 φλ
- μαύρη ζάχαρη 1.67 φλ
- καστανή ζάχαρη 1.67 φλ
- κακάο 0.5 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- μαγειρική σόδα 1.5 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- στιγμιαίος καφές 1.33 κσ
- βανίλια 2 τμχ
- ξινόγαλα 1 φλ
- εσπρέσσο 30 ml
- αυγά 3 τμχ
- βούτυρο 270 γρ
- κρέμα γάλακτος 220 γρ
- σοκολάτα κουβερτούρα 430 γρ
- κονιάκ 30 ml
- κουαντρό 30 ml
- ζάχαρη άχνη 220 γρ
Σοκολάτα και καφές τα βρήκαν. Μοιράσαν το πεδίο σε στρώσεις, "πάρε εσύ την κρέμα, παίρνω εγώ το γλάσο", ακούστηκε πως είπαν και συμφώνησαν, ενώσαν τις δυνάμεις τους, γευστικές και αρωματικές, στη βάση, αφήσαν περιθώρια για πρωτοβουλίες στην ανάγλυφη επιφάνεια και έκαναν μια ωραία, ανάλαφρη, εύκολη τούρτα μόκα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com