103
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- αλεύρι 10 κσ
- ζάχαρη 1 φλ
- μπέκιν πάουντερ 2.5 κγ
- κακάο 3 κσ
- σπορέλαιο 4 κσ
- μόρφατ 2 κουτί
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- βανίλια 0.5 κφτ κγ
- κουβερτούρα 250 γρ
- γάλα εβαπορέ 200 γρ
- μέλι 1 κσ
Υλικά Για το παντεσπάνι 5 αυγά 10 κουταλιές της σούπας γεμάτες αλεύρι 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη 2 και 1/2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 3 κουταλιές της σούπας κακάο 4 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο Για την κρέμα 2 κουτιά σαντιγί μόρφατ 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 1/2 κοφτό κουταλάκι του γλυκού βανίλια Για τη γκανάζ 250 γραμμάρια κουβερτούρα 200 γραμμάρια γάλα συμπυκνωμένο 1 κουταλιά της σούπας μέλι
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesgiagias.gr