39
Υλικά
- ζάχαρη 120 γρ
- σπορέλαιο 1 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κακάο 20 γρ
- σοκολάτα κουβερτούρα 225 γρ
- βούτυρο 225 γρ
- ζάχαρη άχνη 1.33 φλ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κακάο 0.25 φλ
- γάλα 3 κσ
- εσάνς βανίλιας 1 κγ
- εσάνς πορτοκαλιού 1 κγ
Είναι λίγο βαριά αλλά απλά υπέροχη! Αν δηλαδή προσέξετε το φαγητό να μην είναι εξίσου βαρύ εκείνη την ημέρα που θα αποφασίσετε να την κάνετε, τρώγεται πάρα πολύ ευχάριστα! Διαφορετικά τη λες φθινοπωρο-χειμωνιάτικο γλυκό! ...
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com