67
Υλικά
- μπισκότα κανέλας 150 γρ
- πτι μπερ 50 γρ
- βούτυρο αγελάδος 100 γρ
- mascarpone 250 γρ
- ρικότα 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- σιρόπι βύσσινο 50 γρ
- ζελατίνη 3 φύλλα
- μαρμελάδα βύσσινο 400 γρ
- ζελατίνη 3 φύλλα
Το τσιζ κεϊκ με βύσσινο είναι πλέον ενας κλασσικός συνδυασμός!
Οταν είχα φτιάξει την υπέροχη μαρμελάδα βύσσινο/κεράσι (εδώ), είχα κρατήσει και μία ποσότητα με ολόκληρα φρούτα, με σκοπό να την χρησιμοποήσω σε γλυκά. Πριν απο μερικές εβδομάδες και θέλοντας να φτιάξω κάτι δροσερό που δεν θέλει ψήσιμο, σκάρωσα στα γρήγορα και με τα διαθέσιμα υλικά που είχα, αυτό το cheesecake, με την πολύ νόστιμη κρέμα, το οποίο φαγώθηκε ακόμη πιο γρήγορα! Τα μπισκότα κανέλλας ταίριασαν υπέροχα με την κρέμα ενώ η νόστιμη μαρμελάδα συμπήρωσε την εικόνα τόσο οπτικά όσο και γευστικά!
Οταν είχα φτιάξει την υπέροχη μαρμελάδα βύσσινο/κεράσι (εδώ), είχα κρατήσει και μία ποσότητα με ολόκληρα φρούτα, με σκοπό να την χρησιμοποήσω σε γλυκά. Πριν απο μερικές εβδομάδες και θέλοντας να φτιάξω κάτι δροσερό που δεν θέλει ψήσιμο, σκάρωσα στα γρήγορα και με τα διαθέσιμα υλικά που είχα, αυτό το cheesecake, με την πολύ νόστιμη κρέμα, το οποίο φαγώθηκε ακόμη πιο γρήγορα! Τα μπισκότα κανέλλας ταίριασαν υπέροχα με την κρέμα ενώ η νόστιμη μαρμελάδα συμπήρωσε την εικόνα τόσο οπτικά όσο και γευστικά!
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com