Χριστουγεννιάτικος κορμός με λικέρ, κρέμα και λιωμένη σοκολάτα

Καταχωρήθηκε στις 24/12/14

5 Ψήφοι Ψήφισε

ΥΛΙΚΑ Για το παντεσπάνι 6 αβγά χωρισμένα σε θερμοκρασία δωματίου 110 γραμμ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 125 γραμμ. σοκολάτα 60% λιωμένη 25 γραμμ. Κακάο 30 γραμμ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις Γέμιση φρούτα δάσους με Κρέμα Βαλσάμικο ...

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.antenna.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις