121
Υλικά
- κουβερτούρα 625 γρ
- αυγά 6 τμχ
- ζάχαρη 115 γρ
- κακάο -
- λικέρ ρόδι 3 κσ
- κρέμα γάλακτος 350 γρ
- φρέσκο βούτυρο 6 κσ
- μέλι 2 κσ
ΥΛΙΚΑ: Για το παντεσπάνι – 175 γραμ κουβερτούρα κομμένη σε μικρά κομμάτια – 4 αβγά – 115 γραμ ζάχαρη – κακάο για τη γέμιση – 225 γραμ κουβερτούρα κομμένη σε μικρά κομμάτια – 2 αβγά – 3 κουτ λικέρ ρόδι – 250 γραμ κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί για το γλάσο – 225 γραμ κουβερτούρα κομμένη σε μικρά κομμάτια ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.foodtrails.gr