ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ & ΤΟFFEE ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ

Καταχωρήθηκε στις 26/12/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: 250 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK (ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ) 150 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ 4 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΒΓΩΝ 1 Κ.Γ. ΚΑΡΔΑΜΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ 1 Κ.Σ. ΚΟΝΙΑΚ 300 ΓΡ. ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ 200 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1 Κ.Γ. ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ ΑΛΕΥΡΙ (ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ) ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΦΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ: 200 ML ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ 130 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ 65 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK (ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ) 50 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ (ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ) ½ Κ.Γ. ΚΑΡΔΑΜΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟ (ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ) ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ

Διάβασε τη συνταγή στο http://chefonair.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις