107
Υλικά
- αλεύρι 500 γρ
- μπέκιν πάουντερ 20 γρ
- ζάχαρη 420 γρ
- αυγά 4 τμχ
- βούτυρο 250 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- γιαούρτι 200 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 250 γρ
- χυμός λεμονιού 250 γρ
- αμύγδαλα 60 γρ
- καρύδια 60 γρ
- κόντιτα 100 γρ
- κουβερτούρα 60 γρ
- σταφίδες 60 γρ
- ζάχαρη άχνη 250 γρ
- καραμέλα -
Η φετινή Βασιλόπιτα είναι λίγο διαφορετική, με πολλά νόστιμα υλικά, τα οποία λειτουργούν υπέρ της ιδιαίτερης γεύσης της.Καρύδια, αμύγδαλα, σοκολάτα αλλά και κόντιτα, γιαούρτι και χυμό εσπεριδοειδών, τα οποία της προσφέρουν αφράτη υφή και βελούδινη νωπή γεύση. Το γλάσο λεμονιού της χαρίζει ξινούς τόνους που ισορροπούν τέλεια με τη γλυκιά επίγευση της...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es