67
Υλικά
- αμυγδαλόπαστα 350 γρ
- αυγά 3 τμχ
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
- αλεύρι μαλακό 80 γρ
- βούτυρο 50 γρ
- κουβερτούρα 100 γρ
- αμύγδαλα 50 γρ
- ρούμι 50 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ξερά βερίκοκα 30 γρ
- ξερά δαμάσκηνα 30 γρ
- ξανθές σταφίδες 40 γρ
- σταφίδες μαύρες 20 γρ
- ασπράδι 1 τμχ
- ασπράδι 1 τμχ
Τελευταια αναρτηση του 2012 λοιπον,η οποια κλεινει με μια πεντανοστιμη βασιλοπιτα με σοκολατα πολυ αρωματικη αφου μεσα της κλεινει διαφορα ξερα φρουτα,αμυγδαλοπαστα,ρουμι..Ειχα ενα μικρο ατυχημα βεβαια στη μεταφορα της πιτας στην πιατελα και μου εκανεσκασιματα το γλασο,οπως θα δειτε στις φωτογραφιες...
Διάβασε τη συνταγή στο nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.com