52
Υλικά
- ξανθές σταφίδες 100 γρ
- ξερά δαμάσκηνα 100 γρ
- ξερά σύκα 100 γρ
- κονιάκ 200 γρ
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 250 γρ
- πούδρα αμυγδάλου 250 γρ
- αυγά 6 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
Υλικά - 100 γρ. ξανθές σταφίδες - 100 γρ. ξερά δαμάσκηνα ψιλοκομμένα, χωρίς τα κουκούτσια τους - 100 γρ. ξερά σύκα, ψιλοκομμένα - 200 γρ. κονιάκ - 250 γρ. αγελαδινό βούτυρο - 250 γρ. ζάχαρη άχνη - 250 γρ. λευκά αμύγδαλα λευκά (αλεσμένα στο μπλέντερ σε σκόνη), ή έτοιμη αμυγδαλόσκονη - 6 μεγάλα αυγά - 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις - 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr