by admin

Κλασσικοί κουραμπιέδες πλούσιοι σε αμύγδαλο και με θρυφτή υφή

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τι πιο όμορφο, πιο γευστικό, πιο γιορτινό, πιο αμαρτωλό, από μία πιατέλα τίγκα στον κουραμπιέ; Κουραμπιέ αφράτο, κουραμπιέ κατάλευκο, κουραμπιέ που να μοσχοβολάει φρέσκο βούτυρο. Που να λιώνει στο στόμα, χωρίς όμως να είναι σκέτος αέρας, να έχει αρκετή ουσία να προσφέρει, μία δεμένη (αλλά αφράτη) ζύμη, αρκετό αμυγδαλάκι, καλοτοσταρισμένο και μεγάλο.
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com
Περισσότερες συνταγές: κουραμπιέδες με αμύγδαλο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookpad.com