80
Υλικά
- βούτυρο αιγοπρόβειο 300 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 570 γρ
- κακάο 25 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- κονιάκ 25 γρ
- λικέρ σοκολάτα 25 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
Υλικά (για 30-35 κουραμπιέδες) - 300 γρ. βούτυρο αιγοπρόβειο - 100 γρ. ζάχαρη άχνη και μπόλικη ακόμη για πασπάλισμα - 570 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις - 25 γρ. κακάο άγλυκο και επιπλέον για το πασπάλισμα - ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ - 25 γρ. κονιάκ ή λικέρ σοκολάτας - 100 γρ. αμύγδαλα με τη φλούδα τους καβουρδισμένα στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά και χοντροκομμένα - Ανθόνερο
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr