56
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- κονιάκ 2 κσ
- ανθόνερο 2 κσ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
Υλικά: 250 γρ. βούτυρο γάλακτος 1/2 κούπα άχνη ζάχαρη 1/2 κούπα αμύγδαλο καρβουντισμένο 2 βανίλιες 2 κ.σ. κονιάκ 2 κ.σ. ανθόνερο 4 κούπες αλεύρι [για όλες τις χρήσεις] 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ Εκτέλεση: Χτυπάτε πολύ καλά το βούτυρο με την άχνη ζάχαρη. Μετά ρίχνετε σιγά σιγά το κονιάκ,...
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr