72
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 800 γρ
- αμύγδαλα 200 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- ζάχαρη άχνη 200 γρ
- κουβερτούρα 200 γρ
- φρέσκο βούτυρο 500 γρ
Μια παραλλαγή της παραδοσιακής συνταγής από τους κουραμπιέδες της Ν Καρβάλης. 800 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γραμμάρια αμύγδαλα 2 βανίλιες το ξύσμα απο ένα πορτοκάλι 200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη 200 γραμμάρια κουβερτούρα τριμμένη 500 γραμμάρια βούτυρο φρέσκο
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr