by admin

Μαγειρευτό των Χριστουγέννων με κόκκινο κρασί & φρούτα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 λωρίδες μπέικον n 1,5 κιλό μοσχάρι (λαιμό, χτένι ή κότσι) Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/4 φλιτζ. αλεύρι 1/4 φλιτζ. κονιάκ 2 φλιτζ. κόκκινο ξηρό κρασί (Merlot ή Syrah) 2 φλιτζ. ζωμό κότας 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 2 σκελίδες σκόρδο 400 γραμμ. κρεμμυδάκια πέρλες 400 γραμμ. μανιτάρια 150 γραμμ. δαμάσκηνα 2 κ.σ. βούτυρο Μαϊντανό ψιλοκομμένο (πούδρα) για το σερβίρισμα Για το αρωματικό μπουκέτο: 1 κλαδάκι δεντρολίβανο 4-5 κλαδάκια θυμάρι φρέσκο 2 δαφνόφυλλα 10 κόκκους πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το argiro.gr