169
Υλικά
- ελαιόλαδο 4 κσ
- μπέϊκον 2 τμχ
- μοσχάρι 1.5 κιλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- τοματοπελτές 2 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 400 γρ
- μανιτάρια 400 γρ
- ξερά δαμάσκηνα 150 γρ
- βούτυρο 2 κσ
- μαϊντανός -
- δεντρολίβανο 1 κλων
- θυμάρι 4 κλων
- δαφνόφυλλα 2 τμχ
- πιπέρι 10 κόκκοι
Υλικά 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 λωρίδες μπέικον n 1,5 κιλό μοσχάρι (λαιμό, χτένι ή κότσι) Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/4 φλιτζ. αλεύρι 1/4 φλιτζ. κονιάκ 2 φλιτζ. κόκκινο ξηρό κρασί (Merlot ή Syrah) 2 φλιτζ. ζωμό κότας 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 2 σκελίδες σκόρδο 400 γραμμ. κρεμμυδάκια πέρλες 400 γραμμ. μανιτάρια 150 γραμμ. δαμάσκηνα 2 κ.σ. βούτυρο Μαϊντανό ψιλοκομμένο (πούδρα) για το σερβίρισμα Για το αρωματικό μπουκέτο: 1 κλαδάκι δεντρολίβανο 4-5 κλαδάκια θυμάρι φρέσκο 2 δαφνόφυλλα 10 κόκκους πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr