68
Υλικά
- χυμός πορτοκαλιού 400 γρ
- ηλιέλαιο 530 γρ
- ελαιόλαδο 530 γρ
- βούτυρο αγελάδος 50 γρ
- ζάχαρη άχνη 30 γρ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- κανέλα 0.25 κγ
- γαρύφαλλο 0.17 κγ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1.2 γρ
- καρύδια 0.5 κιλ
- μέλι -
- ζάχαρη 700 γρ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- κανέλα 2 ξύλο/α
Κάθε χρόνο οφείλουμε να ψήσουμε μερικά ταψιά μελομακάρονα, μόνο και μόνο για να μυρίσει το σπίτι κανέλα, πορτοκάλι και γαρίφαλο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr