216
Υλικά
- ελαιόλαδο 2 ποτ
- ηλιέλαιο 2 ποτ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 ποτ
- σιμιγδάλι ψιλό 4 κσ
- ζάχαρη 1 ποτ
- μπέκιν πάουντερ 2 κσ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- κανέλα 4 κγ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 3 κγ
- καρύδια 1 ποτ
- κονιάκ 1 σφην
- ζάχαρη 2 ποτ
- γλυκόζη 1 ποτ
- μέλι 2 κσ
- κανέλα 1 τμχ
- πορτοκάλια 0.5 τμχ
Την προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί παρόλο που μ' αρέσουν τα πιο τραγανά μελομακάρονα στο εσωτερικό αυτή η συνταγή με έπεισε γιατί είναι τόσο δεμένες οι γεύσεις στην ζύμη που με το μελωμένο εσωτερικά μελομακάρονο ήταν πραγματικά απόλαυση. Τα έφτιαξα χθες και σήμερα θα κάνω και δεύτερη δόση!Γίνονται τραγανά απ' έξω και μελωμένα από μέσα. Εύχομαι να σας αρέσουν.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr