Μπισκοτάκι με άρωμα λεμόνι και γλάσο μαρέγκας

Καταχωρήθηκε στις 19/12/12

5 Ψήφοι Ψήφισε

Χριστουγεννιάτικα αλλά και για όλο το χρόνο!!!Προσθέτουμε το βούτυρο σε κομμάτια και χτυπάμε με το μίξερ να σχηματιστούν τρίμματα.Ενώ δουλεύει το μίξερ προσθέτουμε στα υλικά τον κρόκο του αβγού με το νερό.Όταν είναι έτοιμη,ανοίγουμε σε ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια, φύλλο 3 χιλ. και κόβουμε μπισκότα στο σχήμα που θέλουμε με ένα κουπ πατ.Αραδιάζουμε με προσοχή σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.Βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.Ετοιμάζουμε το γλάσο.Χτυπάμε το ασπράδι σε μαρέγκα. Με προσοχή το μοιράζουμε πάνω σε κάθε μπισκοτάκι( θα περισσέψει λίγο)και τα ξαναβάζουμε στο φούρνο για άλλα 4-5

Διάβασε τη συνταγή στο https://magyreuontas.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις