Οι κουραμπιέδες της γιαγιάς μου…

Καταχωρήθηκε στις 23/12/10

26 Ψήφοι Ψήφισε

Οι κουραμπιέδες στις περισσότερες συνταγές εδώ στην Κρήτη αρωματίζονται με κανέλα και γαρύφαλλο και όχι με ανθόνερο. Επίσης τα αμύγδαλα δεν ασπρίζονται αλλά καβουρδίζονται με τα φλούδια. Έτσι το τελικό χρώμα του κουραμπιέ είναι μάλλον σκούρο κάτω από την αχνοζάχαρη.

Διάβασε τη συνταγή στο https://cretangastronomy.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις