86
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 800 γρ
- φρέσκο βούτυρο 500 γρ
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
- αμύγδαλα 150 γρ
- βανίλια 2 τμχ
Το αντίπαλον δέος του μελομακάρονου, ο αφράτος και μπισκοτένιος κουραμπιές! Σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων, οι κουραμπιέδες, ευωδιάζουν βούτυρο και γίνονται η αγαπημένη συνήθεια των εορτών. Με μπόλικο καβουρντισμένο αμύγδαλο και άφθονη ζάχαρη άχνη, πλημμυρίζουν τους ουρανίσκους με την υπέροχη γεύση τους και κερδίζουν τις εντυπώσεις. Φτιάξτε να μοσχοβολήσει το σπίτι σας αλλά μην τους φάτε όλους!
Διάβασε τη συνταγή στο cookeatup.com