61
Υλικά
- ηλιέλαιο 1 κιλ
- ζάχαρη άχνη 300 γρ
- κανέλα 1.5 κσ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- αμμωνία 1 κγ
- αλεύρι μαλακό 1400 γρ
- ζάχαρη 1 κιλ
- μέλι 750 γρ
- καρύδια -
Υλικά: Για τη ζύμη: 1 κιλό ηλιέλαιο 300 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κ.σ. κανέλα 1/2 κ.γ. γαρύφαλλο χυμό από 2 πορτοκάλια και το ξύσμα τους 1 κ.γ. κοφτό αμμωνία 1400 γρ. αλεύρι μαλακό Για το σιρόπι: 1 κιλό ζάχαρη 750 ml νερό 250 γρ. μέλι Για το πασπάλισμα: 1/2 κιλό μέλι καρύδια 1 κ.γ. κανέλα
Διάβασε τη συνταγή στο www.evri-food-recipes.blogspot.gr