47
Υλικά
- αμύγδαλα 400 γρ
- ζάχαρη 300 γρ
- ασπράδι 4 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- κανέλα 0.25 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- τζίντζερ 0.25 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- ζάχαρη άχνη 125 γρ
400 γρ. αμύγδαλα λευκά
300 γρ. ζάχαρη
3 ασπράδια αυγών
Ξύσμα από 1 λεμόνι
¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα
¼ κουταλάκι του γλυκού γαρίφαλο
¼ κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ
¼ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
Για το γλάσο
125 γρ. ζάχαρη άχνη ΜΑΝΑ
1 ασπράδι αυγού...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr